Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Mert olvasni jó!

A Bod Péter Megyei Könyvtár két könyvet ajánl a gyerekek és szüleik figyelmébe.

Hirdetés
Hirdetés

José Morán: Utazz 80 mesével a Föld körül

Ez a 80 különleges, varázslatos hangulatú mese bepillantást enged a távoli vidékek mesekincsébe, hiedelemvilágába. Az olvasó megismerkedhet Dél-Amerikától kezdve, Izlandon át, a japán kultúra legszebb, tanulságos történeteivel is.

Bakó Liza: Csíííz!

Hanna nehéz időszakon megy keresztül. Az első gimis éve korántsem úgy alakult, ahogy szerette volna, ráadásul a szülei úgy döntöttek, hogy a család leköltözik Siófokra, és ott kezdenek új életet. Még szerencse, hogy az új gimnázium nyári fotóstábort indít, hiszen Hanna imád fényképezni. De vajon milyenek lesznek az új iskolatársai, sikerül barátokat szereznie? És mi van a szerelemmel? Hannának ezen a nyáron mindenből bőven kijut, és – ahogy az lenni szokott, ha az ember gimis –, semmi sem megy olyan könnyen, mint ahogy azt elképzeljük. Balaton, szerelem, barátság, nyár. Nem is kell más a boldogsághoz. Vagy nem is ilyen egyszerű? (Forrás: moly.hu)

Mindkét könyv a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtárból kölcsönözhető. Internetes katalógusukban is megtalálhatók, sok hasonlóan érdekes olvasmánnyal együtt, az online.kmkt.ro címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.