Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tovább szárnyal a Sepsi OSK

Tovább szárnyal a Sepsi OSK Sport

Újabb fontos lépést tett a bennmaradás érdekében a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely kedd este folytatta győzelmi szériáját és 3–0-ra lépte le a vendég Temesvárt egy igencsak emlékezetesre sikeredett mérkőzésen. Jó hír, hogy a horror sérülést szenvedő Denis Haruț jól érzi magát, az OSK pedig már a pénteki, Juventus elleni párbajra összpontosít.

Fülöp István két zseniális megmozdulása, illetve Tandia szerencsés gólja kellett ahhoz, hogy a Sepsi OSK megszilárdítsa a bajnoki tabellán elfoglalt harmadik pozícióját a playout 10. körében, annál is inkább, mivel egy félidőt emberhátrányban játszottak. Benjamin Kuku meggondolatlansága – a FCSB elleni meccshez hasonlóan – ismét drámai pillanatokat okozott a pályán, a 23 éves nigériai támadó a játék hevében összefejelt Denis Haruț-cal, aki eszméletét vesztette, és szirénázó mentőautóban hagyta el a pályát. A temesvári klub tegnapi közleménye szerint a játékos a körülményekhez képest jól érzi magát, bár még orvosi megfigyelés alatt áll. „Denis, aki a brassói orvosok megfigyelése alatt áll, szívből köszöni az együttérző üzeneteket, mihelyt visszatér Temesvárra, a sajtó rendelkezésére áll majd” – áll a közleményben. Ugyanakkor Radu Birlică klubelnök a Poli klub nevében köszönetet mondott a mentőautó személyzetének, a sepsiszentgyörgyi kórház orvosainak, illetve a Sepsi OSK vezetőségének a nehéz helyzetben nyújtott támogatásukért.

Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője a mérkőzés utáni nyilatkozatában ismét szuperlatívuszokban beszélt a szurkolótáborról, amely mondhatni győzelembe „hajszolta” a csapatot.

„Többször hangsúlyoztam, nagyszerű szurkolóink vannak, akik ezúttal is nagy segítségünkre voltak. Büszkék lehetnek a nagyot küzdő csapatunkra, hiszen több mint egy félidőt emberhátrányban kellett játszanunk, és így is sikerült három gólt szereznünk egy olyan ellenfél ellen, amelynek játékosai több száz meccsen léptek pályára az élvonalban. A fiúk megérdemlik a dicséretet mindazért, amit eddig megvalósítottak. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen nagyszerű játékosokkal dolgozhatok nap, mint nap. Nagyon keményen megdolgoztunk azért, hogy most itt állunk, közel a célunkhoz. A közeljövőre nézve nagyon fontosnak tartom, hogy a legnagyobb odafigyeléssel és megfelelő komolysággal játsszunk, mert szeretném, ha a hátralevő négy meccs közül egyet sem veszítenénk el.”

Pénteken újra hazai környezetben kell helytállni, ezúttal a fővárosi Juventust kell „földbe döngölni”, természetesen a sportszerűség határain belül, a voluntari-i fogadtatás dacára. A kedditől eltérően ezúttal remélhetőleg ténylegesen is teltház lesz, belépőjegyek válthatók elővételben ma 14–17 óra között és pénteken 12–15 óra között a sepsiszentgyörgyi stadion jegypénztáránál. Belépők a www.bilete.ro honlapon is vásárolhatók.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük