Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szezonzáró a fővárosban

Szezonzáró a fővárosban Sport

Ma 20.45-től a Bukaresti Dinamo otthonában zárja fennállása első élvonalbeli idényét a Sepsi OSK labdarúgócsapata. A bennmaradást már korábban bebiztosító szentgyörgyiek a harmadik hely megőrzéséért utaznak a fővárosba.

Eugen Neagoe vezetőedző sajtótájékoztatón gratulált játékosainak a jól sikerült rájátszásért.

– Azt hiszem, mi voltunk a rájátszás meglepetéscsapata, ezért a játékosaim dicséretet érdemelnek. A Dinamo elleni meccset követően nagyon rövid, mindössze kéthetes pihenő vár rájuk, de szükségük van a kikapcsolódásra, mert nagyon nehéz öt hónap van mögöttük. Ma este nem szeretnénk veszíteni, jó játékot akarunk mutatni, hogy biztos legyen a harmadik hely. Az eredeti célkitűzést, a bennmaradást elértük három fordulóval a vége előtt, a másikat, a második hely megszerzését sajnos nem sikerült a két hazai vereség miatt – fogalmazott a szakember.

A két együttes eddig háromszor került szembe egymással, az alapszakaszban kétszer a fővárosiak győztek (1–0-ra Bukarestben és 3–0-ra Brassóban), a rájátszásban viszont a sepsiszentgyörgyiek Tandia góljaival 2–0-s csapást mértek rájuk. A Dinamo pályaválasztóként az utóbbi tíz meccsen mindössze egyszer kapott ki (1–2 a Juventusszal), viszont az Sepsi OSK is jó idegenbeli mutatókkal büszkélkedhet, legutóbb február 25-én a FCSB-vel szemben maradtak alul 2–0-ra a Nemzeti Arénában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük