Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

A Sepsi OSK hazai mérkőzésével indul a labdarúgó II. liga 30. fordulója, a piros-fehérek ma 16 órától Temesvárt látják vendégül. A feljutásért küzdő sepsiszentgyörgyiek több botlást már nem engedhetnek meg maguknak, és győzelemmel feledtetnék a legutóbbi két játéknapon mutatott szerény teljesítményüket. A mérkőzést élőben közvetíti a DigiSport 1 és a Dolce Sport 1, de aki teheti, élőben szurkoljon a csapatnak a jó eredmény bebiztosítása érdekében!

 

Labdarúgás, II. liga

A téliesre fordult időjárás dacára újabb komoly próbatétel vár a Sepsi OSK labdarúgócsapatára, amely a rangsorbeli második pozíció megtartásához ma 16 órától kötelezően le kell győzze a vendég Temesvári ASU Polit. A sepsiszentgyörgyi piros-fehérek az előző körben Aradon szenvedtek 2-1-es vereséget, azt megelőzően játék nélkül nyertek három pontot, illetve Călăraşi-on értek el gólnélküli döntetlent. Hadnagyék legutóbb március 25-én kóstolhatták meg a győzelem ízét a pályán, amikor Szatmárnémetit küldték haza vesztesen, 3-1-es diadaluk után. A tavaly októberi odavágón Ursu góljával 1-0-ra nyertek a mieink, ezúttal se legyen másként! Hajrá, OSK! A mérkőzésre már 14 órától váltható belépőjegy, 10 lejbe kerül.

A 30. forduló további programja: szombaton 11 órától Bukaresti Juventus – Aradi UTA, CS Afumaţi – CS Baloteşti, Resicabánya – Dacia Unirea Brăila; 12 órától Mioveni – Foresta Suceava; vasárnap 11 órától Academica Clinceni – Dunărea Călăraşi. A Szatmárnémeti Olimpia és a Brassói FC zöldasztalnál jut három ponthoz, Nagyvárad és Târgovişte áll.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 22. fordulójának programja: szombaton Barót–Csernáton, KSE–Papolc, Illyefalva–Ozsdola, Bölön–Bardoc; vasárnap Réty–Gelence, Uzon–Bereck, Perkő–Nagyajta, Kovászna áll.

Az V. liga 19., vasárnapi fordulójában: Dálnok–Nagybacon, Hidvég–Kommandó, Bodzaforduló–Zágon, Maksa–Kökös, Szitabodza–Szotyor, Bodok áll.

 

Cselgáncs

Mától vasárnapig Râmnicu Vâlceán zajlik az U14-es korosztályú cselgáncsozók országos döntője, amelyen a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub három dzsudokája is érdekelt. Veres László tanítványai: Balogh Hanna, Baricz Örs és Szász Gergő érmes reményekkel vágnak neki a küzdelemnek.

 

Úszás

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SK négy úszója, Barabás András, Gyenge Attila, Luffy Ákos és Becze Zétény Benedek áll rajtkőre a hétvégén a kadét korosztályú országos bajnokság területi szakaszán, a bákói olimpiai medencében. Mindannyiuk számára a tét a nyáron esedékes országos döntőbe való jutás. Ciprian Grosu edző nagy reményeket fűz a szereplésükhöz, a döntőben pedig érmeket vár el tőlük.

 

Asztalitenisz

Szombaton, április 22-én 9 órától asztalitenisz-verseny zajlik Baróton, amelynek a helyi Gaál Mózes Általános Iskola sportterme ad otthont. Három korosztályban – gyerekek, felnőttek és veteránok – lehet indulni. Érdeklődni és jelentkezni a 0745 046 180-as vagy a 0787 753 054-es telefonszámon lehet (Cocean Valér).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük