Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Válogató kisfocistáknak

A Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség 2004-ben született kisfocisták számára tart válogatót ma 15 órától az uzoni Szentpáli Géza Stadionban. A válogató célja a megyei U14-es válogatott összeállítása, amely majd részt vesz a román szakszövetség által szervezett, Reménységek turnéja nevet viselő tornán. Az érdeklődők megfelelő felszerelésben jelentkezzenek a válogatóra! Bővebb információkért forduljanak Csengeri Attila programfelelőshöz (telefonszám: 0721.367.717).

Görkorcsolya-bemutató Kovásznán

Pénteken 17 órától a kovásznai városnapok keretében görkorcsolya-bemutatót tart a Kézdivásárhelyi SE műkorcsolya-szakosztálya. Helyszín: a központi sportpálya. A céhes városi korisok Kolarevic Petra egykori horvát válogatott műkorcsolyázó irányításával nyújtanak egy kis ízelítőt görkorcsolyából, majd ezt követően több próbából álló versenyt szerveznek, amelyre bárki jelentkezhet a következő korosztályokban: U6, U9, U12 és U15.

Off-road találkozó Setétpatakon

A nagybaconi Off-Road Klub a hétvégén nyolcadik alkalommal szervezi meg Setétpatakon (a Hatod mellett) a Setétpatak Adventure off-road tábort, amelynek versenyeire három kategóriában lehet jelentkezni: 2000 köbcenti alatt, 2000 köbcenti felett, valamint open kategóriában. A versenyekre benevezni pénteken 18 órától lehet, szombaton fél tíztől tartják az eligazítást, 10 órától kezdődnek a távolsági futamok. Az ügyességi versenyt, a triált, vasárnap fél tizenegytől tartják, arra amatőr autósok, motorosok jelentkezését is várják. A díjkiosztóra fél öttől kerül majd sor. Az érdeklődök bővebb eligazítást Bartos Attila (0755.011.143), illetve Rebeka László (0727.275.911) szervezőktől kaphatnak.

Bronz Berninek

Bronzérmet szerzett a marosvásárhelyi Szőcs Bernadett a tajvani Universiade asztalitenisz-versenyének egyéni számában. Szőcs egészen az elődöntőig menetelt (ezzel bebiztosította dobogós helyezését), ahol aztán 4–0-ra kikapott a későbbi győztes dél-koreai Jiheje Jeontól. A romániai küldöttség 11. érmét nyerte a seregszemlén, három arany-, két ezüst- és hat bronzérem az eddigi mérleg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük