Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Igazgatótanács a KSE-nél

Igazgatótanács a KSE-nél Sport

Kedden délután sikeresen módosították a több mint százéves Kézdivásárhelyi Sportegyesület alapszabályzatát. A jelenlevő tagok egyöntetűen megszavazták a Könczei Lehel alelnök által kidolgozott módosításokat.

Az új alapszabályzat többek között a szakosztályok működéséről rendelkezik, részletesen taglalja a szakosztályvezetők, valamint az egyesület elnökének, alelnökének és titkárának a teendőit. A módosítás értelmében ezentúl héttagú igazgatótanács irányítja a KSE-t, az elnök, alelnök és titkár mellett további négy személyt kell kinevezni ebbe a pozícióba. A jelenlevők úgy határoztak, április 11-én 18 órától szavaznak az igazgatótanács tagjairól, ugyanekkor tisztújítást is tartanak, az új alapszabályzat értelmében. Szavazati joggal csak a szakosztályvezetők, vagy megbízottaik rendelkeznek!

A jelenlevők között élénk vita lobbant ki a tagsági díjak meghatározása kapcsán, egyesek sokallták a felmerült összeget, emiatt abban állapodtak meg, hogy a négy népesebb szakosztály – futball, futsal, jégkorong és kosárlabda – évi 800 lejjel, míg a 12 kisebb szakosztály évi 150 lejjel járul hozzá az egyesület működéséhez.

Az is kiderült, hogy az idei KSE-napokat május 4–7. között rendezik, a szakágak március 31-ig kötelesek leadni programtervezeteiket Imre Zsombor titkárnál, aki keddenként 16–18 óra között tart fogadóórát a sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük