Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gelence–KSE a kupában

Gelence–KSE a kupában Sport

Háromszéki rangadóval indul a 2018–2019-es labdarúgó Román-kupa, amelynek augusztus 1-ei első körében a megyei kupagyőztes Gelencei Nemere a III. ligás Kézdivásárhelyi SE-t látja vendégül.

 

Közzétették a labdarúgó Román-kupa első fordulójának párosításait. A sorozat nyitányán 68 csapat mérkőzik meg: 42 megyei kupagyőztes és 26 olyan együttes, amely az előző szezonban a III. ligában szerepelt.

A 34 összecsapás egyenes kieséses rendszerben zajlik, amennyiben a felek nem jutnak dűlőre 90 perc leforgása alatt, hosszabbítás következik, ha ott sem sikerül egyiküknek felülkerekednie, büntetőkkel döntik el a továbbjutó kilétét.

Ebben a szakaszban egymáshoz közeli települések képviselői csapnak össze, így Kovászna megye csapatai egymással kell megküzdjenek a továbbjutásért. A Gelencei Nemere (IV. liga)–Kézdivásárhelyi SE (III. liga) találkozót augusztus 1-jén, szerdán, előreláthatóan 17.30-tól rendezik.

A 2. fordulót augusztus 15-re ütemezték be, akkor 56 együttes feszül egymásnak, a mostani 34 győztes, illetve 22 III. ligás alakulat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük