Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döcögős Nemzetek Ligája

Döcögős Nemzetek Ligája Sport

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn a Nemzetek Ligájában játszott 3–3-as észtországi döntetlennel folytatta kétéves idegenbeli nyeretlenségi sorozatát. Románia ellenben idén még nem szenvedett vereséget.

A magyarok vendégként legutóbb 2016. október 10-én Lettországban diadalmaskodtak 2–0-ra. Azóta tavaly és idén nyolc idegenbeli meccsükön a fehéroroszországi és a mostani döntetlen mellett hatszor kikaptak. A nemzeti együttes ezen találkozók mindegyikén kapott gólt. A nemzeti csapat a Nemzetek Ligájából már biztosan nem kvalifikálhat az Eb-re, mivel a csoportból nem juthat tovább.
Legközelebb, november 15-én az észt válogatott látogat a Groupama Arénába, három nappal később pedig a csoportelső, eddig hibátlan és kapott gól nélkül álló finnek, akiknek csupán egy pontra van szükségük az első hely biztosításához, novemberben előbb a görögök, majd a magyarok vendégei lesznek.
A szerbek ellen emberhátrányban gólnélküli döntetlent játszó Románia ugyanakkor 2018-ban még nem szenvedett vereséget: öt győzelem mellett ez volt a harmadik egálja. November 17-én Szerbia–Montenegró és Románia–Litvánia mérkőzéseket rendeznek a csoportban, 20-án pedig Szerbia–Litvánia, Montenegró–Románia meccsekkel zárul a csoportkör. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük