Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A színvonal garantált

A színvonal garantált Sport

Tegnap elkezdték árusítani a bérleteket a férfi kosárlabda-Román-kupa nyolcas döntőjére, amelynek a Sepsi Aréna ad otthont. A február 10–14. között rendezendő kosárlabda-eseményre a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában kaphatók az 50 lejbe kerülő bérletek.

A bérletekkel nyolc mérkőzésre – négy negyeddöntő, két elődöntő, döntő és az All-Star Game (február 14-én, szerdán, 19 órától) – lehet bejutni. 18 év alattiak ingyen vehetnek részt az eseményen, amennyiben felmutatnak egy erre vonatkozó igazoló okiratot. A napijegyet 15 lejért (két mérkőzés), míg az egy találkozóra érvényes jegyet 10 lejért lehet majd megvenni, de ezek csak a mérkőzések kezdete előtt, a helyszínen szerezhetők be.

A Final Eight összecsapásai: február 10., szombat: Galaci Phoenix–Nagyváradi MSC (17.15-kor – FRB TV), Temesvári Timba–Steaua Eximbank (20 óra – FRB TV); február 11., vasárnap: Nagyszebeni BC–Temesvári BC (17.15 – Digi Sport), Argeş Piteşti–Kolozsvári U-BT (20 óra – Digi Sport); február 12., hétfő: az első és a negyedik negyeddöntő nyertese (17.15 – Digi Sport), a második és a harmadik negyeddöntő nyertese (20 óra – Digi Sport); február 13., kedd: döntő (19 óra – Digi Sport).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük