Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lemondott Paul Stănescu fejlesztési miniszter

Lemondott Paul Stănescu fejlesztési miniszter Románia

Paul Stănescu hétfőn közölte: lemond kormányfőhelyettesi, illetve regionális fejlesztési és közigazgatási miniszteri tisztségéből.

Az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményében Paul Stănescu azt írja: az utóbbi időszak politikai eseményei arra késztették, hogy november 26-án benyújtsa lemondását a miniszterelnökhöz a kormányfőhelyettesi tisztségből, illetve a regionális fejlesztési és közigazgatási tárca éléről.

Hirdetés
Hirdetés

„Már elmondtam, most megismétlem: becsületes, felelősségteljes ember vagyok, semmiféle személyes érdeket nem tartottam szem előtt és soha nem kapaszkodtam semmiféle tisztségbe! Miniszteri mandátumomat nehezen fogadtam el, a párt vezetőségének ismételt kérésére, de tisztségem betöltése alatt minden tőlem telhetőt megtettem, hogy felelősségteljes hozzáállással lássam el feladataimat, hogy senki nem vethessen a szememre semmit” – nyomatékosította a leköszönő miniszter.

Korábban Viorica Dăncilă miniszterelnök még azt nyilatkozta, hogy Paul Stănescu az ő kérésére sem hajlandó benyújtani lemondását.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük