Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyomrában próbált meg Ukrajnába csempészni 143 gramm kokaint egy 27 éves fiatalember

Gyomrában próbált meg Ukrajnába csempészni 143 gramm kokaint egy 27 éves fiatalember Románia

Őrizetbe vettek a bukaresti Henri Coandă repülőtéren egy 27 éves ukrán állampolgárt, aki a gyomrában próbált Brazíliából Ukrajnába csempészni 143 gramm kokaint, 18 kapszulába rejtve.

Hirdetés
Hirdetés

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) és a Román Országos Határrendészet (IGPF) tájékoztatása szerint a férfi Brazíliában nyelte le a kokaint tartalmazó kapszulákat, majd Sao Paolóban repülőre szállt, és Barcelonában, majd Bukarestben átszállva tartott Ukrajna felé.

Az Henri Coandă repülőtéren a csomagellenőrzés során semmi törvényelleneset nem találtak nála, de a határőrök kockázatelemzése nyomán az a döntés született, hogy specifikus átvizsgálásnak vetik alá. A határrendészet röntgengépével végzett átvilágításkor 18 kapszulát fedeztek fel a gyomrában. A férfit rendőri kísérettel kórházba szállították, majd miután a kapszulák távoztak a szervezetéből, azok tartalmát laboratóriumban vizsgálták meg, kiderítve, hogy a férfi 143 gramm kokaint szállított a gyomrában.

Az ügyészség a férfi harminc napos előzetes letartóztatásba helyezését kérte a bukaresti törvényszéktől veszélyes kábítószerek csempészése miatt.

Amennyiben vállalkozása sikerrel járt volna, az ukrán férfi 500 eurót kapott volna hazájában az őt megbízó bűnszervezettől.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 1., 5:30
    ÉRTÉKELÉS: 0

    143 gramm kokain egy nagyobb szombat esti partyra eleg. 500 euro es repulojegy plusz Brazil piaci ar??? Itt valamit megint elirtak, vagy az Ukran megrendelo egy milliomos idiota.