Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Parkban akasztotta fel magát

Szerda délben értesítették a bodzafordulói rendőröket a 112-es segélyhívón, hogy a város parkjában egy férfit találtak, aki egy pavilon fagerendájára akasztotta fel magát. A 33 éves férfire két járókelő talált rá. Az illetőt elsősegélyben részesítették, és orvosi csapatot kértek a helyszínre. A megyei mentőszolgálat tájékoztatása szerint az áldozatot intubálni kellett, súlyos, kómás állapotban szállították a sepsiszentgyörgyi kórházba. Az ügyben kivizsgálás zajlik. (fá)

Kamion borult fel

Szerdán délben fél 1 körül értesítették a rendőrséget, hogy a 11-es országúton, Uzon Kézdivásárhely felőli kijáratánál közúti baleset történt. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy kamion borult az oldalára. A baleset nyomán a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett. Az utat teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat Sepsiszentgyörgy felé terelték. (fá)

15 évesen, lopott kocsiban

Egy lopott gépkocsi volánjánál értek tetten egy 15 éves, háromszéki kamaszlányt a Brassó megyei rendőrök. A hatóságok tájékoztatása szerint a kiskorút vasárnap este fél 12 körül állították meg Szászhermányban, az ellenőrzések során pedig kiderült, hogy korából adódóan nem rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel, ráadásul a tulajdonos tudta nélkül vitte el az autót. Az ügyben jogosítvány nélküli vezetés és lopás vádjával indult bűnügyi eljárás. (fá)

Csökken a beteg száma

A Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház járványügyi adatai szerint jelenleg egy fertőzött-gyanús eset van a pneumológia osztályon és még egy, egyelőre nem bizonyítottan fertőzött személy az az intenzív terápián. Megerősített koronavírusos betegük kettő van, mindketten a fertőző osztályon fekszenek. Az elmúlt héten 12-en mentek haza, és nem történt koronavírus okozta haláleset – közölte András-Nagy Róbert igazgató.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük