Felhívás!

Röviden

Álláshirdetés

A Köztiszviselők Országos Ügynöksége versenyvizsgát hirdet köztisztviselői főépítész állás betöltésére Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatalához. A versenyvizsgát Bukarestben, a Köztisztviselők Országos Ügynökségénél tartják 2018. szeptember 18-án, az írásbeli vizsga reggel 10 órától lesz. A jelentkezési iratcsomót szeptember 3-ig lehet benyújtani, amelynek kötelezően tartalmaznia kell a 2008/611-es kormányrendelet 49-es cikkelyében előírtakat, amelyet módosít és kiegészít az 2008/1173-as kormányrendelet. A versenyvizsga részvételi feltételei és a vizsgához szükséges szakirodalom megtalálható a Köztisztviselők Országos Ügynökségének székhelyén, valamint az informatii.concurs@anfp.gov.ro honlapon. További tájékoztatás igényelhető a Köztisztviselők Országos Ügynökségének székhelyén, vagy a 0374.112.726-os telefonszámon és a polgármesteri hivatal 203-as irodájában.

 

Útlezárások

A közelgő városnapok miatt augusztus 28-tól, kedd estétől korlátozásokra lehet számítani Kézdivásárhely főterén, szerda reggel pedig lezárják a főtér parkolóit, szerda este a Boldog Özséb-templomnál, a Kossuth Lajos és Ady Endre utca kereszteződésénél, valamint a Wesselényi utca bejáratától lezárják az utakat. Ugyanakkor, augusztus 29-től, szerdától az Apafi Mihály és a Mester utcák felől sem lesz már megközelíthető a Gábor Áron tér. Az esetleges kellemetlenségekért a lakók elnézését kérjük, türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

A városlakók figyelmébe

Augusztus 31. – szeptember 2. között zajlik az Őszi Sokadalom, Kézdivásárhely városnapja. A szabadtéren tartott ötnapos események több helyszínen, színes programokkal, reményeink szerint több ezer résztvevővel zajlanak. Az Őszi Sokadalom szervezői szeretnék türelmét kérni a főtéren megrendezésre kerülő, olykor nagyobb hanggal járó eseményekhez, színpadi koncertekhez, továbbá a Molnár Józsiás parkban pénteken és szombaton sorra kerülő Urbanizé-bulikhoz külön kérjük a városlakók megértését.

Hozzászólások