Felhívás!

Remekeltek a kicsik

Remekeltek a kicsik

Október 20-án az alsócsernátoni Végh Antal Általános Iskolában tartották meg a Kriza János mesemondó versenyt, amelyen a kovásznai Orbán Balázs-iskola kisdiákjai remekeltek.

Thiesz Katalin tanítónőtől megtudtuk, hogy az Orbán Balázs-iskola diákjai képviselték Kovászna körzetének tanintézményeit a megmérettetésen. Évfolyamonként 1-1 kisdiákkal: Fülöp Áron (előkészítő), Pătrânjel Viktória (1. osztály), Ambrus Ajna (2. osztály), Becsek-Nagy Attila (3. osztály) és Kerekes Károly Kevin (4. osztály).

– Tanulóink nagyon szépen szerepeltek, büszkén közöljük az eredményt. Viktória és Ajna Mesekirályok lettek, így ők képviselik megyénként a november 10-12. között megszervezendő országos szakaszon. Ezúton kívánunk nekik sok sikert! Mindnyájuknak és a felkészítő pedagógusoknak egyaránt gratulálunk – mondta Thiesz, hozzátéve a további eredményeket is: Kevin I. Varázsló, Áron II. Varázsló és Attila III. Varázsló lett. A kicsiket Tusa Anikó, Székely Márta, Bede Imola, Thiesz Katalin és Bagoly Antónia tanítónők készítették fel.

Azt is megtudtuk, hogy november 20-24. között az iskola legjobb mesemondói Csengerre látogatnak, ahol részt vesznek a Meseszüret Nemzetközi Mesemondó versenyen.

Hozzászólások