Felhívás!

Időben kész lett

Időben kész lett

Tanévkezdésre a zabolai elemi iskola megújult külsővel és belsővel várta a kicsiket, akik már csak abban reménykednek, hogy minél hosszabb ideig élvezhetik iskolájuk megújult környezetét.

– A legnagyobb munkálat a benti mosdók kialakítása volt, amit még a múlt esztendő végén sikerült kivitelezni, addig kinti illemhelyre kellett járniuk a gyermekeknek – kezdte a polgármester. – Az előtérből illetve a tanári szobából alakítottuk ki a mosdókat, külön a lányoknak és külön a fiúknak, a tanári pedig az iskola első felébe költöztettük, ott találtunk egy alkalmas termet erre a célra – vezetett körbe az épületben Fejér Levente.

A központi fűtést szerencsére már tavaly bevezették, mondta az elöljáró, így már az előző telet is a meleg termekben tölthették a gyerekek és a tanítók. Most a mosdók kialakítása mellett a tetőszerkezet tatarozására kerül sor, továbbá kívül-belül frissítő festést kapott az épület, illetve a termek. Minden osztályba új laminált, vastag parkett kerül, illetve új csemperéteggel borították be a fajanszozott padlókat.

Hozzászólások
Jól halad a sofőrtanoncok vizsgáztatása

Jól halad a sofőrtanoncok vizsgáztatása

Tegnapi sajtóértekezletén a prefektus számokkal bizonyította, hogy a 2020-as évhez képest jelentősen, 57-ről 62%-ra nőtt a jogosítványra várók sikerrátája a gyakorlati vizsgákon. Ez azért is értékelendő, mert 2021-ben közel 2000-rel több személy iratkozott a gyakorlati vizsgára, mint az előző évben, de azért is, mert volt lehetősége ennyi embernek levizsgázni a más megyékből idehívott rendőröknek köszönhetően.