Huszonnegyedszer rendeztek Mozgó Délutánt

Huszonnegyedszer rendeztek Mozgó Délutánt

Hétfőn a kézdivásárhelyi sportcsarnokban a Zöld Nap Egyesület és a helyi önkormányzat Sportirodája ismét Mozgó Délutánt rendezett.

A négy éve startolt rendezvény huszonnegyedik kiadásán résztvevők asztaliteniszezhettek, szaladhattak, sakkozhattak a Pro Pectus Egyesülettel, modellezhettek a helyi Tanulók Klubja jóvoltából, gombfocizhattak a Puskás Ferenc Gombfoci Klub tagjaival, de Tankó Sándor edző segítségével a Tae-Bo-t is kipróbálhatták. Mindemellett az érdekeltek focizhattak, a kicsik az egyesület tagjai által tartott gyerekfoglalkozásokon vehettek részt, illetve Twisterezhettek is. „Célunk a kezdetektől az volt, hogy a hosszú téli estéket tegyük érdekesebbé, mozgalmasabbá. Az állandó tevékenységek mellett minden alkalommal valami új sportágat is bemutatunk, ezúttal a Tao Bo-ra esett választásunk”, osztotta meg lapunkkal Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke.

Hozzátette, ez nem az év utolsó Mozgó Délutánja volt. „Az idei zárórendezvényt december 27-én, 16 órától tartják, ezúttal nem a sportcsarnok előterében, hanem bent a sportpályán, ahol az érdekeltek egyebek mellett Pap Ágnes vezetésével zumbázhatnak.

Hozzászólások