Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Tánc, zene és mozgás

Ötödik alkalommal került sor a sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általános Iskolában a Tánc–Zene–Mozgás Fesztivál elnevezésű rendezvényre, amelynek során a rendező tanintézmény tanulói fogadták a bodoki, barátosi, rétyi, zágoni és hidvégi társaikat, akikkel együtt megtekintették egymás előadásait: népi gyermekjátékot, ritmusjátékot, törzsi éneklést, moderntáncot, könnyűzenét. A rendezvény részeként a fogadó osztályokkal közös tevékenységekre is sor került, hiszen a jelenlevők többsége már ismerősként köszöntötte egymást. A rendezvényt a helyi tanács támogatta. (Szonda Kinga)

 

Felvételi felkészítő

A Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatagozata ingyenes felvételi felkészítőt tart a szeptembertől induló drámaosztályba ma 18 órától, a líceum Visky Árpád-drámatermében. Érdeklődni a 0740 578 725-ös telefonszámon lehet.

 

Jótékonysági vásár

Pénteken 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban jótékonysági vásárral egybekötött karácsonyi előadást tartanak a Váradi József Általános Iskola Step by Step tagozatos diákjai. A belépés díjmentes.

 

Bábszínház

* A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház december 19-ig hétköznapokon 10 és 12 órától szervezett közönségnek, december 14-én, szombaton 11 órától, december 16-án, hétfőn pedig 18 órától szabadelőadásként játssza A fák titkos szíve című, afrikai népmese alapján készült bábelőadását a bábszínház stúdiótermében. Érdeklődni, helyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon lehet Csüdöm Eszternél.

* December 15-én, vasárnap 18.30-tól a veszprémi Kabóca Bábszínház Zeng a lélek című karácsonyi misztériumjátéka tekinthető meg Sepsiszentgyörgy főterén.

 

Hibajavítás

A Varázslatos mesevilág című cikkben elírás történt, a tanítónő neve helyesen Marthi Erika. Az olvasók és az érintett személy elnézését kérjük!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük