Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Meleşcanu: Tăriceanu eladja az ALDE-t, hogy saját személyét mentse

Meleşcanu: Tăriceanu eladja az ALDE-t, hogy saját személyét mentse Románia

Teodor Meleşcanu szenátusi elnök szerint ő csak elődje, Călin Popescu-Tăriceanu nyomdokaiba lépett, hisz Tăriceanu kétszer is az PSD javaslatára és támogatása mellett lett a felsőház elnöke. Meleşcanu ugyanakkor úgy véli, hogy az ALDE vezetője eladja pártját, hogy saját magát mentse.

Hirdetés
Hirdetés

„Ismét felteszem a kérdést: mivel vétkeztem? Tăriceanu úr lépéseit követtem, akit kétszer is úgy választottak a szenátus élére, hogy a PSD javasolta és támogatta!” – írta Meleşcanu szombaton a Facebookra.

A felsőház elnöke úgy véli, Călin Popescu-Tăriceanu ‘eladja az ALDE-t, hogy saját személyét mentse. „Az országomat egy lóért” új változata „egy pártot egy funkciócskáért” – fogalmaz Meleşcanu, hozzátéve, hogy az emberek értetlenül állnak Tăriceanu viselkedése előtt, aki „mindent tönkretesz”, és „csúfot űz a demokráciából meg az átláthatóságból”.

„Hol van az a Tăriceanu, aki az igazságtalanság, a párhuzamos állam ellen küzdött, és az egyéni szabadságokért szállt síkra? Hol van az az irány, az ALDE-projekt, amellyel e nagy államférfi szédített minket?” – olvasható Meleşcanu Facebook-bejegyzésében.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük