Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Leesett a lóról egy csendőr a bukaresti katonai parádé előtt

Leesett a lóról egy csendőr a bukaresti katonai parádé előtt Románia

Vicces incidensnek volt részese egy csendőr a december 1-jei katonai parádé előtt a bukaresti Sajtó (Presei) tér közelében.

Hirdetés
Hirdetés

A csendőrről készült felvételen látható, amint a felvonulás előtt próbál lóra szállni, de nehezen boldogul. Az egyenruhát, amelyet visel, az első királyi gárdához tartozó csendőr ezred által használt egyenruha ihlette.

A férfi nehezen kapaszkodik fel a nyeregbe, majd átcsúszik a másik oldalára. Miközben próbál úrrá lenni a helyzeten, elejti a díszsapkáját, és megpróbálja elkapni, de emiatt megcsúszik, és leesik a lóról.

A román csendőrség közleményben reagált a közösségi médiában megjelent videofelvételre:

„Az interneten megjelent felvételekkel kapcsolatban, amelyeken egy csendőr elítélendő helyzetben látható, a bukaresti csendőrség főigazgatósága a következő pontosításokat teszi:

Az incidens december 1-jén történt a Sajtó tér környékén.

A szóban forgó férfi az egységünk alkalmazottja. Amikor ő és minden kollégája szolgálatba lépett, a közvetlen felettesük ellenőrizte őket, és nem találtak olyan körülményt, amely akadályozta volna őket feladataik ellátásában.

Az ilyen helyzetek jövőbeni elkerülése érdekében előzetes fegyelmi vizsgálóbizottságot hoztak létre a szükséges jogi intézkedések megtétele céljából.

A csendőrség határozottan helyteleníti az ilyen elszigetelt egyéni magatartást, amely sérti a katonai becsületet és méltóságot.

Mint mindig, intézményünk elhatárolódik a törvények és katonai szabályzatok megsértésének bármilyen formájától, amelyek szerint működik.

Megismételjük, hogy nem tűrjük az intézményünk alapját képező szilárd elvektől való eltérés semmilyen formáját, és továbbra is haladéktalanul közölni fogjuk az általunk kezdeményezett vizsgálatok következtetéseit.

Biztosítjuk Önöket, hogy a bukaresti csendőrség a polgárok, a közösség érdekében és az állami intézmények támogatására végzi tevékenységét, kizárólag a törvények alapján és betartásával”.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások