Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Iskolabiztonsági rendőrséget hoz létre a belügyminisztérium

Iskolabiztonsági rendőrséget hoz létre a belügyminisztérium Románia

Iskolabiztonsági rendőrséget hoznak létre az országos rendőr-főkapitányság keretén belül – közölte Bogdan Despescu belügyi államtitkár.

Hirdetés
Hirdetés

Despescu bejelentette: a Marcel Vela belügyminiszter javaslatára létrehozandó intézmény célja a diákok és tanárok biztonságának növelése, az ifjúkori bűnözés visszaszorítása az iskolákban és környékükön. Az új rendőrségi struktúra iskolakezdéskor kezdi el tevékenységét, együttműködve az oktatási intézményekkel és helyi hatóságokkal.

Az iskolabiztonsági rendőrséget belügyminiszteri rendelet révén hozzák létre, és 266 új rendőri helyet hirdetnek meg az új struktúra működtetése érdekében – mondta a belügyi államtitkár.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. szeptember 2., 16:52
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Egyre szebb ez, egyre jobban menetrelunk a totalitarius rendor alam iranyaba, persze mind ez a mi erdekunkbe tortenik, lassan a gyerekekeket is potencialis bunozoknek tekintik, a coividdal most mar leteszeltek a tomegek hogyan is viselkednek, belenk neveltek a felelmet, es ha a felelem szint elerte a kello merteket akkor onkent dalolva fel fogunk adni eddig ismert minden emberi meltosag es szabadsag jogainkat. Most mar johet a becsippeles, az oltaskonyv, ……….. es meg ki tudja mi.