Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elkapta a koronavírust Adrian Oros mezőgazdasági miniszter

Elkapta a koronavírust Adrian Oros mezőgazdasági miniszter Románia

Adrian Oros mezőgazdasági miniszter a negyedik kormánytag, aki megfertőződött az új koronavírussal. A tárcavezető csütörtök este Facebook-oldalán közölte a hírt.

Hirdetés
Hirdetés

Oros azt írta, önkéntes elkülönítésbe vonult otthonában, a következő időszakban onnan végzi munkáját, amennyiben egészségi állapota ezt lehetővé teszi.

„Kedves barátaim,megkaptam a ma reggel elvégzett teszt eredményét, és sajnos pozitívnak bizonyult. Elkülönítettem magam otthonomban és követem az orvosok utasításait. Ha egészségi állapotom lehetővé teszi, otthonról folytatom a munkát, és igyekszem online részt venni azokon az eseményeken, ahol szükség lesz rám. Sok egészséget mindenkinek!” – írta a miniszter.

Dan Barna is megfertőződött

Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal, és az elkövetkező napokat otthoni elkülönítésben tölti.

„Ma (csütörtök – szerk. megj.) délután tudtam meg, hogy megfertőződtem a koronavírussal. A tesztet azért végeztettem el saját kérésre, mert néhány nap múlva egy eseményen kellett volna részt vennem. Egészségi állapotom jó, az elkövetkező napokat otthoni elkülönítésben fogom tölteni. Ez idő alatt online bárhol jelen leszek, ahol szükséges és megoldható. Vigyázzanak magukra és szeretteikre, és szigorúan tartsák be az óvintézkedéseket” – üzente Facebook-oldalán Barna.

(Agerpres/Hírmondó)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük