Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Brassóban is lesz Electric Castle

Brassóban is lesz Electric Castle Románia

Brassóban, az egykori Rulmentul gyár területén is megszervezik az Electric Castle fesztivált – jelentette be péntek este Allen Coliban polgármester.

Hirdetés
Hirdetés

„A mai tanácsülésen egyhangúlag megszavazták a brassói városháza és az Electric Castle szervezői közötti társulást. Városunk az elkövetkező években megváltozik, és vonzóvá válik azok számára, akik szeretik ezeket a fesztiválokat. Azt már az elején elmondhatom, hogy a szervezők biztosítani fogják a nyugalmat és a csendet az éjszaka folyamán, mi pedig a közlekedési szakemberekkel együtt olyan megoldásokat fogunk találni, hogy a környék közlekedésére gyakorolt hatás minimális legyen. Az Electric Castle és a MASSIF by Untold, valamint a Brassóban már nagy múlttal rendelkező fesztiválok az elkövetkező években is rezgésbe hozzák a várost!” – írta Allen Coliban a Facebook oldalán.

A múlt hónapban a brassói városi tanács jóváhagyta az Untold és a Neversea szervezőivel kötött együttműködési szerződést is, amely Brassópojánán megrendezendő zenei fesztiválok szervezéséről szól. Az első eseményére 2022. február-március időszakban kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások