Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Utazni élvezet!

Utazni élvezet! Reklám

Nincs is jobb annál, mint amikor a család együtt indul útnak. Ezeknek a kalandos nyaralásoknak az a legnagyobb előnyük, hogy minőségi időt tölthetünk a családunkkal. Mielőtt azonban megtesszük az első lépéseket, tisztában kell lennünk néhány dologgal. Ki kell választanunk például az úti célt és az ott található szálláshelyet. A következő pár sorban ezen döntések nehézségéről és az egyik legkedveltebb szálláshelytípusról, az apartmanról olvashatsz bővebben.

Hova érdemes utazni?

Szerencsére, az apartman olyan szálláshelytípus, ami országszerte megtalálható szinte minden területen. Lássuk, miben gondolkodhatunk, ha az országon belül szeretnénk eltölteni a nyaralás nagy napjait!

Budapest környékéről a Közép-Duna vidéke emelhető ki. Ellátogathatunk a fővárosba, Szentendrére, Vácra, de Visegrádra és Esztergomba is.

Azoknak, akik kedvelik a hegyvidéki levegőt, a történelmi tájakat, Észak-Magyarország lehet tökéletes. Egerben, Egerszalókon, Miskolctapolcán, Sárospatakon és Tokajban is különleges napokat tölthetnek el.

Természetesen nem hagyható ki a felsorolásból a Balaton vidéke sem. Hévíz, Balatonfüred, Siófok, Zalakaros is kedvelt célpontnak nevezhető. A környéken biztosan nem lesz hiány a vízparti hűsölésből! 

Szép Magyarország

A kíváncsi kalandorok ellátogathatnak még a Nyugat-Dunántúl környékére; Győrbe, Sopronba vagy Kőszegre. Ugyanilyen hívogató lehet a Közép-Dunántúl területe is, ahol többek között Sümeg, Tata és Herend is megtalálható. A Dél-Dunántúl vidékéről pedig, Pécs és Kaposvár említhető meg. 

A vidéki levegőre vágyók számára kiváló úti cél lehet az Észak-Alföld területe, ahol Debrecen, Nyíregyháza és Szolnok kellemes légköre várja az utazókat. Ugyanígy a Dél-Alföld vidéke is érdekes lehet sokaknak, itt Gyula, Kecskemét és Szeged számít a legforgalmasabb területnek. Ha még mindig nincs meg a tökéletes állomás, akkor a Tisza-tó környéke is érdekesnek bizonyulhat számodra.

A döntés megkönnyítése érdekében az apartman.hu szállásgyűjtő weboldala összeszedte neked a kiadó apartmanokat, itt egyszerűen áttekintheted a számodra szimpatikus helyeket.

Miért éppen az apartman?

Az apartman egy igényesen felszerelt és berendezett lakosztályt jelent, és mára igen népszerű szálláshelytípusnak számít a nyaralók körében, különösen azért, mert lehetőség van benne főzni. Ráadásul sokszor olcsóbb is, mint egy klasszikus hotel. 

Természetesen, ennek is többféle típusa van. Az ún. stúdióapartman egy kicsi garzonlakásra emlékeztet, hiszen a nappali, a háló és a konyha is egy légtérben található. A többszobás apartman különálló helyiségekkel rendelkezik, és önálló épületként találkozhatunk vele. Az apartmanhotelben kisebb-nagyobb apartmanokkal és speciális szolgáltatásokkal is találkozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük