Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Minőségi nem formális képzés

Minőségi nem formális képzés Kultúra

Az Osonó Színházműhely november 6–10. között a sepsikőröspataki Virág Csárda Panzióban színházi nevelést és életmód gyakorlatokat ötvöző személyiségfejlesztő tábort tartott.

Hirdetés
Hirdetés

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a sepsiszentgyörgyi Sepsi Adrenalin Sportegyesület partnerségével létrehozott szaktábor célja az volt, hogy magyarországi és határon túli fiatalok számára biztosítson minőségi nemformális képzést. A projekt az elmúlt időszakot meghatározó, a fizikai és szellemi egészséget egyaránt befolyásoló tényezőkre is reflektál, mivel az elmúlt években előtérbe került az egészségtudatosság, így a műhelygyakorlatok során megerősítésre kerültek a fizikai és mentális egyensúly fenntartásával kapcsolatos kompetenciák.

A magyarországi, vajdasági és erdélyi résztvevő fiatalok számára Fazakas Misi és Mucha Oszkár szakemberek tartottak műhelyfoglalkozásokat és tevékenységeket, amelyek nem csak egy tehetségterületre koncentráltak, hanem olyan inter- és intraperszonális kompetenciákat fejlesztettek, amelyek hozzájárultak, hogy a résztvevőkben rejlő tehetség megerősödjön és kibontakozzon. A fiatalok olyan foglalkozásokon vehettek részt, amelyek során a készségeik, képességeik, tehetségük, affinitásuk megmutatkozhatott és elsajátíthatták a gyakorlatok praktikus alkalmazását a hétköznapokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás