Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézdire jön dr. Buda László

Április 16-án hosszabb szünet után visszatér Kézdivásárhelyre a nagy népszerűségnek örvendő Nyitott Akadémia sorozat, melynek keretében ezúttal Magyarország egyik legkedveltebb előadójával, a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című bestsellerek szerzőjével, dr. Buda László pszichiáterrel találkozhat a közönség.

Dr. Buda László 2013-ban robbant be a köztudatba Mit üzen a tested? című művével, melyből azóta már több mint harmincezer példány fogyott el. Az eredeti gondolkodású pszichiáter izgalmas, hiánypótló munkája a szakma és a laikus olvasók körében is lelkes fogadtatásra talált, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a könyvben bemutatott szomatodráma nevű módszer segítségével.

Hirdetés
Hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője azóta ismét könyvet írt, az előző folytatását, Mit üzen a lelked? Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban címmel, melyhez kapcsolódóan ismét előadói körútra indult. A neves orvossal való találkozás nemcsak egy élményszerű, szórakoztató estét ígér (Buda László ugyanis kitűnő, nagy hatású, jó humorú előadó), de esélyt is arra, hogy kellemetlen, makacs panaszainktól, túlsúlyunktól, betegségeinktől is megszabadulhatunk, ha megértjük az üzenetüket.

Az előadás előtt és után a Nyitott Akadémia standján – sok más, pszichológiai tárgyú kiadvány mellett – meg lehet vásárolni dr. Buda László könyveit is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is.

Az előadás április 16-án 19 órától a Vigadó Művelődési Házban lesz. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában és a nyitottakademia.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük