Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

CC Catch és Boney M

CC Catch és Boney M Kultúra

További fellépőkkel bővül az idén június 19–21. között esedékes diMANSIONS fesztivál programkínálata: a Gipsy Kings, a Kaoma, a Hermes House Band, a Mr. President és a Real McCoy mellett a Mikó-kastélyhoz látogat a Captain Hollywood Projekt, a Boney M, az Ottawan és CC Catch is.

A tavaly először megszervezett retrózenei fesztivál mintegy 14.500 résztvevőnek nyújtott élményt, ezért a szervezők idén emelni szeretnék a színvonalat. Oltszemre látogat CC Catch, a világszerte ismert holland énekesnő, aki 1985-ben az I can Lose My Heart Tonight című dalával írta be nevét a slágerek aranykönyvébe. Dieter Bohlennel egészen 1989-ig dolgoztak közösen, ennek eredményeként pedig tizenkét top 20-as kislemezt és öt slágeralbumot készítettek.

Hirdetés
Hirdetés

A legendás Boney M-et Frank Farian német producer alapította 1976-ban. Az együttes világszerte mintegy 100 millió kislemezt értékesített, és olyan slágerekről ismert, mint a Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin vagy épp a Rivers of Babylon. A Captain Hollywood Projektet 1990-ben Németországban alapította Tony Dawson-Harrison (más néven Hollywood Kapitány). Az „eurodance” képviselői világszerte több mint 20 millió lemezt adtak el.

Belépők online válthatók a www.dimansions.ro és a www.iabilet.ro oldalakon keresztül, valamint személyesen a Flanco és a Diverta üzleteiben, a iaBilet hálózatánál, a Kovászna megyei Turisztikai Információs Központban és az Observatorul de Covasna irodájában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások