Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Babaszínházi bemutató a Cimborák Bábszínháznál

Babaszínházi bemutató a Cimborák Bábszínháznál Kultúra

Március 14-én, kedden 18 órától a Cimborák Bábszínház bemutatja a CSILLAGPALOTA (r. Benkő Éva és Péter Orsolya) című babaelőadást, amelyet az alkotók 1 éves kortól jó szívvel ajánlanak. Az előadás helyszíne a bábszínház stúdióterme (Szabadság tér 1. szám).
Márciusban az előadást a következő időpontokban játsszák: 16-án, csütörtökön 10 és 11:15 órától, 17-én, pénteken 11 és 17 órától, valamint 18-án, szombaton 11 órától. Jegyeket foglalni, az előadással kapcsolatban érdeklődni a 0755 335 400-ás telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés

CSILLAGPALOTA – babaszínház

„Mindannyiunkban benne van az élet magja. Mi magunk is azokból az elemekből vagyunk megalkotva, mint a hegyek, a folyók, a felhők és a csillagok. A tűz, a víz, a föld és a levegő ereje adja a mi életünk minőségét is: magocskákként kúszunk a fény felé mi is. Előadásunkban négy magocskát segítenek a tündérek, hogy azok megtapasztalják a növekedés természetét és a létezés örömét. A játékos mozgással körített megannyi megzenésített vers, mondóka, népi játék és dal őket szolgálja. Bábos játékunk az életük hajnalán lévő kisnézők számára teremt egy szívélyes környezetet, melyet 1 éves kortól ajánljuk jó szívvel” – olvasható az előadás ajánlójában. 

Játsszák: Gecse Noémi, Pánczél Kata, Sánta Yvette
Bábok: Gecse Noémi, Pánczél Kata, Sánta Yvette, Péter Orsolya
Díszletterv: Fekete Bálint
Kivitelezés: Benkő Éva, Csüdöm Eszter, Fekete Bálint, Gecse Noémi, László Attila,
Nagy Nándor Zoltán, Pánczél Kata, Sánta Yvette, Péter Orsolya, Zayzon Ádám
Jelmezterv: Benkő Éva
Szabók: Balló Zsuzsa, Gyárfás Zsuzsa
Zene: Orbán Ferenc
Hangtechnikus: Szanday Csongor
Fénytechnikus: Péter Előd
Díszítő: Nagy Nándor Zoltán
Közönségszervező: Csüdöm Eszter
Rendezte: Benkő Éva és Péter Orsolya.

A Cimborák köszöni István Ildikónak az önzetlen segítségét, s a közreműködését a Plugor Sándor Művészeti Líceum II. B osztályos tanulóinak, valamint Gáspár Melinda tanítónőnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük