Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 Manu, a legsirályabb fecske (ném. animációs film, m. sz.); 16.30 Edmond – Cyrano, szerelmem (fr. történelmi film); 18.30 Két lépés távolság (am. romantikus dráma); 18.45 Sztrájk a gyárban (fr. dráma); 20.45 A lángoló fiú (am. horror); 21.00 Játékosok (fr. dráma)

KIÁLLÍTÁS

* Május 17-én, pénteken 18 órától Berze Imre képzőművész megnyitja Căbuz Andrea festőművész kiállítását Sepsiszentgyörgyön, a Lábas Házban. A vendégeket Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti, közreműködik Éltes Barna (tilinkó).

* Május 17-én, pénteken 18 órától nyílik meg a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Líceum rajztagozatának évzáró kiállítása az Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítási termében.

ELŐADÁS

Ma 17 órától a Vigadó dísztermében, A Rák Ellen a Jövőért Egyesület szervezésében dr. Jakabos Sára pszichiáter szakorvos tart előadást Testi és lelki betegségek egészségügyi és társadalmi kölcsönhatásai címmel.

KÁNYÁDI-EST

Május 17-én, pénteken 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a szemerjai református templomban lép fel a Kaláka együttes a Valaki jár a fák hegyén című Kányádi estjével. Május 18-án, szombaton 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Bogdán Zsolt színművész és a Kaláka együttes Vannak Vidékek című Kányádi-estje tekinthető meg. Jegyár: 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.

SZÍNHÁZ

* Ma, szombaton és vasárnap 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című előadást játsszák.  alapján írta és rendezte: Radu Afrim).

* Az M Studio Mozgásszínház május 17-én, pénteken és május 20-án, hétfőn 19 órától a Nem fogadott hívás(ok) című előadást játssza a Háromszék Táncstúdióban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük