Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Részeg román kamionsofőrt tartoztattak le Németországban

Részeg román kamionsofőrt tartoztattak le Németországban Külföld

Részegre itta magát egy kamionsofőr, majd miután jól berúgott, felhajtott az A1-es autópályára Németországban. Az össze-vissza cikázó nyerges vontató láttán meghűlt a vér az autósok ereiben, szerencsére a rendőrség gyorsan kiszedte a forgalomból a magáról alig tudó kamionost.

Hirdetés
Hirdetés

A német autópálya-rendőröknek Stappelfeld közelében sikerült megállításra kényszeríteniük a tehergépjárművet. Az egyik járőr kiszállt a szolgálati autójából, majd odaslattyogott a kamion vezetőfülkéjéhez, őt csapta először arcon az a tömény és szörnyű alkoholbűz, ami a sofőrből áradt. A volánnál ülő tag annyira készen volt, hogy beszélni is alig tudott. A kamionos szervezetében 3,37 ezrelék alkoholt állapítottak meg, ez már kimeríti az alkoholmérgezés fogalmát.

A részeg járművezetőtől azonnal elvették a jogsiját. A másokra is veszélyt jelentő elkövetőről kiderült, hogy román állampolgár, nem kizárt, hogy Bukarest volt a célállomása, amit elég nehezen ért volna el keresztbe álló szemekkel. Szerencsére semmiben és senkiben nem tett kárt a kamionos, aki időzített bombaként ketyegett az autópályán a többi kocsi között.

(Alapjarat.hu, Twitter.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 23., 10:02
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Odaslattyogott a jaror??! Latott mar az ujsagiro intezkedes kozben slattyogo jarort az autopalyan? Ketlem, hogy valaha is autopalya kozeleben jart volna , fokent nem a nemet autopalyan, kulonben nem irt volna ilyen keptelenseget.