Hirdetés
Hirdetés

A kormány hamarosan kihirdeti az Első otthon program idénre érvényes feltételeit

A kormány hamarosan kihirdeti az Első otthon program idénre érvényes feltételeit Gazdaság

A kormány határozatot ad ki hamarosan, amelyben megszabja az Első otthon program idei évre érvényes feltételeit, jelentette be szerdán Ludovic Orban kormányfő.

Hirdetés
Hirdetés

Orban határozottan cáfolta “a Szociáldemokrata Párt (PSD) által terjesztett hazugságot”, miszerint ezt a programot idén nem finanszírozza a kormány, rámutatva, hogy 2 milliárd lejt utaltak ki erre a célra.

“Kétségbeesésében, hogy elveszítette a hatalmat, miután három éven át gúnyt űzött az országból, a PSD napról napra újabb és újabb hazugságokkal áll elő. A legutóbbi hazugság, amellyel félretájékoztatják a lakosságot az, hogy a PNL és a PNL-kormány nem akarja finanszírozni az Első otthon programot'” – fejtette ki Orban a Victoria-palotában szervezett szerdai sajtótájékoztatóján.

Nyomatékosította, hogy a kormány hamarosan határozatot ad ki a program idei feltételeit illetően.

Orban azt is hozzátette, hogy a kormány elkülönítette az állami büdzsében a nyugdíjak emeléséhez szükséges összeget, így azok nőni fognak az idén.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 22., 17:18
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Mindenre van program! A fő szempont fiatalok,gazdagok,dologtalanok segítése,aki pedig keményen dolgozik annak minimálbér és magas adók!😤