Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Leszúrta, majd az autók elé dobta feleségét egy német férfi

Leszúrta, majd az autók elé dobta feleségét egy német férfi Külföld

Megrázó eset ügyében nyomoz a német rendőrség, miután egy, az ország északi részén áthaladó autópályán egy 31 éves nő holttestére bukkantak. Először azt gyanították, hogy közúti baleset történt, de a nyomozók kiderítették, hogy a fiatal nőt leszúrták.

Hirdetés
Hirdetés

A nyomozás november 20-án, szombaton indult, miután megtalálták a nő holttestét az A7-es autópályán, Schleswig-Flensburgban, Schleswig-Holstein tartományban. A nőt elütötte egy jármű, de több szúrt seb is volt a testén. Az összegyűjtött bizonyítékok alapján a rendőrség letartóztatta a nő 33 éves férjét – számol be az NDR.

A gyanúsítottat azzal vádolják, hogy szombat reggel 6 óra körül megállt gépkocsijával az autópálya leállósávjában, és egyelőre ismeretlen okokból többször megszúrta feleségét, majd az autópályára dobta.

A nyomozók úgy vélik, hogy a nő túlélte férje támadását, de meghalt, miután elütötte egy teherautó. A kamion vezetője nem állt meg, a helyszínt vizsgáló szakértők azt feltételezik, hogy a sofőr nem vette észre, hogy elütött valakit.

A német média szerint a nő férjét a sokkoló incidens helyszínének közelében őrizetbe vették, és vasárnap beutalták egy pszichiátriai klinikára. A férfi nem kívánt nyilatkozni a történtekről. Hétfőn megtalálták azt a kést is, amellyel a férfi leszúrta feleségét.

A rendőrség szemtanúkat keres, akik esetleg fényt deríthetnek a különös esetre.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük