Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fillérekért éjszakázhat ebben a hotelben, ha bevállalja, hogy minden lépését közvetítik az interneten

Fillérekért éjszakázhat ebben a hotelben, ha bevállalja, hogy minden lépését közvetítik az interneten Külföld

Mindössze alig 5 lejnek megfelelő jent kell fizetnie egy éjszakára annak, aki a fukuokai Aszahi Hotel 8-as szobáját választja – tartózkodása azonban élőben nézhető egy internetes csatornán.

Hirdetés
Hirdetés

A különös ötlet a tulajdonos unokájában, a 27 éves Inoue Tecujában merült fel, mikor azon gondolkodott, hogyan tudná felvirágoztatni a családi vállalkozást – olvasható a CNN cikkében.

Miután megszállt náluk egy népszerű brit YouTube-videó-készítő, aki az ott töltött idejének nagy részét élőben közvetítette rajongóinak, a tulajdonos kapott az ötleten, hogy felhasználhatná az internet nyújtotta lehetőségeket.

A hotelben kialakított egy szobát, amelyért egy éjszakára mindössze alig 5 lejt kér, ha a vendég beleegyezik, hogy a teljes tartózkodását élőben követhetik az érdeklődők.

Szabályok természetesen vannak: a hangot nem rögzítik, így a vendégeknek nem kell aggódniuk, hogy beszélgetéseik vagy telefonhívásaik tartalma kiszivárog. A világítás lekapcsolható, és a fürdőszobában nincs kamera.

Továbbá figyelmeztetik a vendégeket, hogy a személyes adatokat tartalmazó iratokat ne hagyjanak elöl, illetve tartózkodjanak az erkölcstelen viselkedéstől.

„Egy nagyon régi hotelről van szó, amiből szerettem volna kihozni valami újat” – mesélte Inoue, aki tavaly indította az új vállalkozást. Mivel egy olcsóbb hotelről van szó, kellett valami különleges, amiről mindenki beszélni fog – fűzte hozzá.

Elmondta, rengeteg fiatal vendég látogatja a hotelt, akik szeretnének pénzt spórolni, így a különleges szobát választják.

„Manapság a fiatalokat nem érdekli annyira a magánéletük, többek szerint nincs azzal probléma, ha egy napig megfigyelik őket” – mondta a tulajdonos.

Inoue arra is gondolt, mit kezd, ha a szobának éppen nincs lakója – ebben az esetben saját magát közvetíti, ahogy a hotelben dolgozik.

A One Dollar Hotel YouTube-csatorna követőinek száma szépen növekszik, és a hoteltulajdonos nagy reményeket fűz egyedi vállalkozásához.

(hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. november 22., 10:03
   ÉRTÉKELÉS: -2

   nehéz a számtan…ha 1 Ron =70,…Huf,akkor az 350Huf nem330!máskülönben a.fillér a szólásmondás része….régebben a peták szót használták.és mit szólnál ha az 5 lej még mindig 50000 lenne?sokan most is milliókban számolnak…ez nem röhejes?igen így helyes ,nem röhelyes…nehéz megtanulni a’hejesírást’ is…figyelem az idézőjelekre!

  • User
   Dátum: 2019. november 22., 11:36
   ÉRTÉKELÉS: -2

   5 erős lej nálad 330 gyenge forint.Így 1 lej 66 forint ! ennyiért azonnal veszek tőled 2 milliót…nem nehéz megtalálni a napi árfolyamot ha már belemész a számitgatásokba ,de mindenáron bele akartál okoskodni…si tacuisses….ha hallgattál volna….