Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Valentin Napja legyőzi a Dragobete-t az ajándékok párbajában (x)

Valentin Napja legyőzi a Dragobete-t az ajándékok párbajában (x) Közérdekű

Februárban az eMAG ügyfelek összesen kétmillió lej értékű ajándékkártyákat rendeltek. Február 13-án, egy nappal a Valentin Nap előtt, az eMAG-on az ügyfelek 18%-al többet rendeltek, mint tavaly.

Hirdetés
Hirdetés

Februárban, amikor két fontos szerelmesek napja van, mely alkalomból a párok egymásnak vásárolnak és ajándékokat adnak, a Valentin Napon és a Dragobete napján, az eMAG ügyfelek párjaiknak nemcsak ajándékokat, hanem ajándékkártyákat is vásároltak. Átlagosan 130 lejt áldoztak egy ajándékra és azok akik a „Millió ötletes kártyá”-t választották, akár ennek dupláját is erre a célra szánták, átlagosan 268 lejt.

Már február elején az eMAG platformon megszaporodtak a megfelelő ajándék iránti keresetek és az olyan szavak, mint a szerelem, szerelmes, barát, barátnő, feleség vagy férj több mint 154.000 keresésben szerepelt.

Tavalyhoz képest több ügyfél döntött az utolsó percben, hogy ajándékot vesz szeretteinek, így egy nappal a Valentin Nap előtt, február 13-án, az eMAG ügyfelek 18%-al több megrendelést tettek fel a tavalyi február 13-hoz képest. Február 14-én pedig az ügyfelek 10%-al több megrendelést tettek fel, mint a tavaly.

„Egyelőre úgy tűnik, hogy a Valentin Nap előnyben van a Dragobete-vel szemben, a nemzetközi ismertségnek köszönhetően, amivel bekerült a közös tudatba és nem utolsósorban a nemzetközi márkák támogatásának köszönhetően. A két szerelmesek napja alkalmából az ügyfelek divattermékeket, italokat, táskákat, ajándékcsomagokat, csokoládékat, könyveket, szépészeti cikkeket vásároltak, de jelentős számú ajándékkártyát is vásároltak, amikre többet költöttek.” – nyilatkozta Mircea Tomescu, Chief Marketing Officer, eMAG Románia, Bulgária és Magyarország.

Valentin Nap és Dragobete között az eMAG-on 7.454 lej szuper áron vásároltak egy pár 18 karátos arany fülbevalót, amely barna gyémántokkal és rózsaszín ametiszt kövekkel volt kirakva.

Bukarest, 2024. február 29.

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás