Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

KÖZÉRDEKŰ

Terápia függőknek

A Bonus Pastor Alapítvány 15 éve szervez rövid távú terápiás programokat szenvedélybeteg férfiak és nők számára. A programokon való részvételt ajánljuk azoknak is, akik hozzátartozóként keresnek segítséget szenvedélybeteg társuk számára. Az évente 4 alkalommal megrendezett programok jó alkalmat nyújtanak a szenvedélybetegség mibenlétének megismerésére, a hozzá kapcsolódó problémák és tévhitek felismerésére, ill. a változtatásra való készség és a motiváltság növelésére.

Idei első rövid terápiás programunkat február 17–28. között tartjuk Magyarózdon, a Drogterápiás Otthonban. Jelentkezni, további részletek felől érdeklődni február 10-ig lehet az alábbi telefonszámokon: Sepsiszentgyörgy és környéke: Kozma Ferenc – 0757.489.778; Kézdivásárhely: Gergely Dóra – 0745.202.042.

Deé Lukács Éva Irodavezető

*

Pályázati felhívás

A Kisebbségi Jogvédő Intézet a korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdeti esszépályázatát, melyre várja a beérkező pályamunkákat, melyeket április 15-ig küldhetnek el a jogvedo.intezet@kji.hu e-mail címünkre doc vagy docx formátumban. Az intézet így ösztönzi a kezdő jogászok, valamint a kisebbségvédelem területén tevékenykedő pályakezdő külhoni fiatalok kisebbségvédelemben történő elméleti elmélyedését.

Pályázni elsősorban a külhoni magyarsággal, valamint Európa hagyományos nemzeti közösségeivel kapcsolatos — 25.000 és 45.000 közti karakter hosszúságú — jogi, illetve társadalomtudományi elemzéssel lehet. Ennél rövidebb tanulmányokat nem, hosszabbakat pedig csak indokolt esetben fogadunk el. A díjazás mértéke: I. helyezés – 110.000 HUF, II. helyezés – 90.000 HUF, III. helyezés – 70.000 HUF. 

Csóti György igazgató

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük