Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn indul a lomtalanítás Háromszéken

Hétfőn indul a lomtalanítás Háromszéken Közérdekű

Március 20-án, hétfőn, szokás szerint Sepsibükszádon kezdődik a megyei lomtalanítási akció Háromszéken– ez azokat a településeket érinti, ahol a TEGA Rt. köztisztasági vállalat végzi a hulladékszállítást.

Hirdetés
Hirdetés

„A lomtalanítás lényege, hogy olyan dolgokat szedünk össze a településekről, amelyeket máskor nem áll módunkban elszállítani: régi bútorokat, gumiabroncsokat, elektronikai hulladékot, régi ruhákat, és persze az üveget, amelyért 5 kilónként egy fél literes sört adunk. A munkatársaim jelezték, hogy már nagyon sokan érdeklődtek, hogy mikor kezdünk, így számukra is jó hírrel szolgálhatunk” – mondta el Máthé László, a TEGA Rt. vezetője.

A TEGA idén is több alkalommal gyűjti a nagyméretű, elektronikai lomokat, hulladékokat az elmúlt évekhez hasonlóan. Az elektronikai hulladékok értékét a cég jóváírja a hulladékszállítási számlából. Természetesen idén is ki lesz plakátolva minden településen az időpont, viszont azok, akik szeretnék megtudni pontosan, hogy mikor kerül egy adott település sorra a lomtalanítási akcióban, az alábbi hivatkozáson tehetik meg: https://www.tega.ro/data/files/00/000/064/00000064.png?1676047676

A TEGA Rt. nyomatékosan kéri a lakókat, hogy a lomtalanításra ne tegyenek ki olyan hulladékot, amelyet rendszeresen szállítanak, azaz vegyes/háztartási, illetve szelektív hulladékot.

 Fotó: TEGA Rt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások