Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felborult egy autó Málnásnál

Felborult egy autó Málnásnál Kovászna megye

Pénteken reggel két autó ütközött össze a 12-es jelzésű országúton Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda között, Málnás településen, a 26-os kilométerkő közelében. A rendőrség 8 órakor kapott bejelentést az esetről a 112-es sürgősségi hívószámon. Az ütközés következtében egyik autó az árokban kötött ki, és felborult. A balesetben mindkét autó sofőrje, egy 41 és egy 49 éves férfi, valamint az egyik jármű utasa, egy 18 éves fiú sérült, mindhármukat kórházba szállították. A rendőrség közleménye szerint egyikük sem fogyasztott alkoholt. 

Fotó: Brassói Regionális Út- és Hídügyi Igazgatóság (DRPD Brasov)

Nyitófotó: Info Trafic Jud. Covasna Facebook-csoport 

Hirdetés
Hirdetés

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. március 17., 15:37
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A 60 – as évek elején az apámat (mert nem volt kollekiv tag) kényszerítették, szekérrel, kézi erővel, a követ hordani egy hétig, ingyen a málmási útra. Most 60 év útán se voltak képesek, gépi erővel még 2 sávot építeni. Az egész megye területén a 21 században nincs egy 4 sávos út. Ami fontosat Horthi épített a vadason át, azt is tönkre tették. Előzéskor a szembeni sávra kell áthajtani, és azért a sok baleset. Ezzel a megye korleoneja nem dicsekszik!!!

 • User
  Dátum: 2023. március 18., 10:14
  ÉRTÉKELÉS: 4

  A legnagyobb baj az, hogy az ilyen eseteknel a fele mar a hibas oldalan all, ez sokszor lejon a kommentekbol is (nem itt), es „sofer de duminica”-nak nevezi a korrektul kozlekedoket, egyszoval lenezi, tehat az a jol kozlekedo, aki nem all meg a stopnal, nem jelez, telefonal, nyomja toketlenul a gazt. Csodalkozom, hogy nem irtak meg ide, hogy a megelozott nem ment eleg gyorsan, azert lett a baj.

 • User
  Dátum: 2023. március 18., 15:13
  ÉRTÉKELÉS: 5

  nyomni a gazt, fel kezzel vezetni,masik kezben „Handyn”,dolgokat „intezni”,es meg
  raadasul elözni is—mindenben gyors es elsö lenni—MEG AZ AROKBAN IS!!!!