Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ittasan vezetett

A Sepsiszentgyörgyi Bíróság mellett működő ügyészség 2020. június 19-én bűnvádi eljárást indított egy férfi ellen szeszes italok hatása alatt történő közúti autóvezetés miatt. Az ügyészségi sajtóközleményben M. R. névbetűkkel szereplő férfi június 18-án éjfél után 2 óra közül Sepsiszentgyörgy irányából Csíkszereda felé hajtott személyautóval, Málnás község területén a jármű lesodródott az úttestről és egy épületnek csapódott. A férfit a rendőrök laboratóriumi vizsgálatra kísérték, a vér alkoholkoncentrációja 0,83 ezrelékes eredményt mutatott, ráadásul nem rendelkezik hajtási jogosítvánnyal. (bl) 

Autó a játszótéren

Szombaton 14 óra körül értesítették a Kovászna Megyei Rendőrséget a 112-es segélyhívószámon, hogy baleset történt a sepsiszentgyörgyi központi parkban, a játszótéren. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetet egy 41 éves férfi okozta. A férfi a Victor Babeș utcából hajtott volna ki a Gábor Áron utcába, amikor elveszítette uralmát a gépjármű felett, az autó pedig, miután átrepült a parki zöldövezeten, sétányon, illetve sziklakerten is, egy fának ütközött a játszótéren. A balesetben az autó vezetője megsérült, kórházba szállították, de eszméleténél volt, szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki az autóból. Más személyi sérülés nem történt, ugyanis a rendkívüli intézkedések miatt a játszótér zárva volt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

Autóra zuhant egy fa
Vasárnap délután, fél négy felé riasztották a háromszéki életmentőket, hogy a megyeszékhelyi strand közelében egy parkoló autóra zuhant egy nagyobb faág. Szerencsére csak anyagi kár keletkezett, tudtuk meg Tolvaj Mariustól, a megyei tűzoltóság szóvivőjétől.

Halálos gázolás
Tegnap délután halálos baleset történt Maksán. Radu Stroe, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, 15 óra körül riasztották a rendőrséget, a helyszínen pedig kiderült, hogy a 11-es országúton egy 32 éves sofőr Brassó–Bákó irányába vezetett egy buszt, amikor elgázolt egy 67 éves férfit, aki szabálytalan helyen, figyelmetlenül kelt át az úttesten. Az áldozat belehalt sérüléseibe. A sofőr nem fogyasztott alkoholt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük