Felhívás!

Minden hónapban más

Minden hónapban más Kovászna megye

Mától újra kinyitnak az óvodák és a bölcsődék Sepsiszentgyörgyön. A legkisebbeket a nyári vakáció ideje alatt a Kós Károly utcai, az Ady Endre Általános Iskolához és a Gödri Ferenc Általános iskolához tartozó bölcsődékben fogadják, mindhárom intézmény augusztus végéig tart nyitva.

Az óvodák az alábbiakban felsorolt program szerint fogadják a gyermekeket. A Napsugár és az Árvácska Napközi Otthonos Óvodák szintén augusztus végéig lesznek nyitva, beleértve a júniusi és júliusi hónapokat is, a Hófehérke Napközi Otthon pedig júniusban és júliusban várja a kicsiket. A Gulliver-, a Benedek Elek- és a Pinocchio-óvodák júliusban lesznek nyitva, a Kőrösi Csoma Sándor- és a Csipike-óvoda pedig az augusztusi hónap során.

Az intézményekben a helyek száma korlátozott, ezért azok a gyerekek élveznek előnyt, akik esetében mindkét szülő dolgozik, és a nagyszülők nem tudnak vigyázni a gyerekekre. Abban az esetben, ha nincs nyitva az az óvoda, ahová a gyerek be van íratva, a szülők kérvényezhetik, hogy másik intézménybe vihessék a gyermeküket.

Mint arról már korábban beszámoltunk, minden intézményben egészségügyi szűrés zajlik majd, rendszeresen fertőtlenítik a felületeket és a játékokat, továbbá betartanak minden, a hatóságok által megszabott intézkedést a gyermekek és az alkalmazottak egészségének megőrzése érdekében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.