Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Árokba csúszott egy kamion

Teherautó csúszott az árokba hétfőn reggel Sepsibükszád településen, személyi sérülés nem történt. Radu Stroe rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a balesetet az okozta, hogy a 45 éves férfi által vezetett kamion egy kanyarban megcsúszott a havas úton, és a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben csupán anyagi kár keletkezett, nem sérült meg senki. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrt alkoholtesztnek vetették alá, de a szonda nem mutatott alkoholt a sofőr lélegzetében. A baleset miatt a forgalom mindössze tíz percre állt le az egyik sávon. A rendőrségi szóvivő felhívja az autósok figyelmét, hogy a téli időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, tartsák be a követési távolságot és a sebességkorlátozást is. A kötelező téli gumi használata mellett azt is figyelembe kell venni, hogy a fékút télen általában hosszabb, mint optimális fékezésnél – mondta a rendőr. 

Három autó ütközött

Tegnap délután három autó ütközött Sepsiszentgyörgyön, a Gyöngyvirág utcában. A közúti balesetben érintett sofőrök közül egyiket kórházba szállították orvosi ellátásra, úgy tudjuk, csak kisebb sérülést szenvedett. A rendőrségi szóvívó szerint a koccanást a követési távolság be nem tartása okozta. Az ügyben további nyomozás folyik a baleset körülményeinek megállapítása érdekében. 

Baróton is lehet korcsolyázni

Január 5-én ismét megnyílt a baróti korcsolyapálya, melyet az iskola sportpályáján helyeztek üzembe. A létesítmény a vakáció ideje alatt 10 és 13, illetve 17 és 21 óra között tart nyitva, a bejárás továbbra is a városi sportcsarnok felől történik. Ettől az órarendtől csak kedvezőtlen idő esetén tekintenek el. A jégpálya használata továbbra is ingyenes. Mint ismeretes, a 15×30 méteres korcsolyapályát Barót ajándékba kapta a sepsiszentgyörgyi önkormányzattól. (böjte)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük