Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Oszlopnak csapódott a rendőrök elől ittasan menekülő sofőr autója Kézdivásárhelyen

Oszlopnak csapódott a rendőrök elől ittasan menekülő sofőr autója Kézdivásárhelyen Kovászna megye

Magasfeszültségű oszlopnak ütközött az a sofőr, aki a rendőrség hang- és fényjelzésének ellenére sem volt hajlandó megállni Kézdivásárhelyen csütörtökre virradóan. Mint kiderült, a férfi egyrészt alkohol befolyása alatt vezetett, másrészt még jogosítványa sem volt.

Járőrszolgálatot teljesítő rendőrök megállásra intettek egy sofőrt január 5-én, nem sokkal éjfél után Kézdivásárhelyen, azonban a 38 éves férfi a hatóságiak hang- és fényjelzése ellenére is továbbhajtott a Bem József utcában, ahol elvesztette uralmát a járműve fölött, amely egy magasfeszültségű oszlopnak csapódott.

A sofőrt alkoholszondával tesztelték, leheletében 0,61 mg/liter légalkoholszintet mértek, ráadásul az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezett autóvezetői engedéllyel. A férfit a véralkoholszint megállapítására kórházba kísérték, majd 24 órára őrizetbe vették.

Az ügyben jogosítvány nélküli, valamint alkohol befolyása alatt való autóvezetés miatt indult eljárás – tájékoztat közleményben a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Képünk illusztráció.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. január 6., 19:38
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Amig pár lejből kifizethetik a törvénysértést, addig nem lesz rend!!! A napokban ilyenek emberéleteket is oltottak ki!! Ha el is zárják 2024 ben itthon szilvesztereznek😢😭