Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fellépőket is keresnek

Fellépőket is keresnek Kovászna megye

A karácsony közeledtével idén is ünneplőbe öltözik Sepsiszentgyörgy. A hagyományos karácsonyi vásárra december 16–23. között kerül sor a már jól megszokott helyszínen, a város főterén.

Hirdetés
Hirdetés

Az esemény nem csak a szorgos „angyaloknak” jelent hathatós segítségnyújtást az ajándékok beszerzésében, hanem sokszínű kulturális program, köztéri installációk és hagyományos ételeket árusító lacikonyha is várja az ünnepre hangolódó szentgyörgyieket.
A karácsonyi vásár idén is Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház közös szervezésében valósul meg, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is vásárosok és köz-élelmezési egységek jelentkezését várják a szervezők. A hagyományos karácsonyi vásárra kézművesek, iparművészek, könyvkereskedők, őstermelők, 3 négyzetméternél kisebb közélelmezési egységek jelentkezését várják december 6-án éjfélig elektronikus úton (www. kultura.ro), vagy 16 óráig személyesen a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám).
A rendezvénysorozat időtartamára a Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet a következő közélelmezési helyekre: 3 hely kürtőskalács és lángos árusítására, 1 hely meleg italokat felszolgáló egység számára, 1 hely a hagyományos ételeket kínáló lacikonyha számára.
A közélelmezési helyek versenytárgyalására az ajánlatokat december 6-án 10 óráig lehet benyújtani a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám), a versenytárgyalás időpontja aznap 11 óra.
A jelentkezési feltételek, a jelentkezési adatlapok, valamint a vásár és a versenytárgyalás szabályzata elérhetőek a www.kultura.ro oldalon. További tájékoztatás a vásárral kapcsolatban a 0267.312.104-es telefonszámon igényelhető, a versenytárgyalással kapcsolatban pedig a 0267.352.460-as telefonszámon.
A vásár kulturális programjára óvodák és iskolák gyermek- és diákcsoportjainak, valamint egyházi kórusok jelentkezését várják, melyek a vásár színpadán zenés-verses műsoraikkal tennék meghittebbé a karácsonyi ünnepvárást. A csoportok november 25-ig a Kónya Ádám Művelődési Ház munkatársánál, a 0758.801.131-es telefonszámon vagy a danciuhelga. kultura@gmail.com e-mail-címen jelentkezhetnek.

Fotó: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata / Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük