Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy játékost kölcsönadott, egy másikkal szerződést bontott az OSK

Egy játékost kölcsönadott, egy másikkal szerződést bontott az OSK Kovászna megye

A Sepsi OSK arról számolt be a közösségi oldalán szerdán délelőtt, hogy közös megegyezés alapján szerződést bont Francisco Júniorral, valamint Niczuly Rajmund a szezon végéig kölcsönben folytatja.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei szezonban rendkívül kevés játéklehetőséget kapott Francisco Júnior, a 32 éves rutinos középpályás csupán tíz tétmeccsen lépett pályára, ezalatt 316 játékpercet töltött a gyepen. Utoljára a Kolozsvári U otthonában játszott, akkor kezdőként bizonyíthatott, viszont október 9-e óta még a keretbe sem volt nevezve a bajnokságban.

A bissau-guineai labdarúgó 2022 nyarán érkezett a piros-fehérekhez, mindent egybevetve 36 találkozón öltötte magára a Sepsi OSK mezét, csupán egy gólt szerzett és egyetlen találatot sem sikerült előkészítenie. Nem tudott alapemberré válni, így közös megegyezés alapján a klub és a játékos szerződést bontott. Egyelőre kérdéses, hogy Francisco hol folytatja a pályafutását.

Kölcsönben folytatja Niczuly Rajmund

A háromszéki együttes arról is beszámolt szerdán délelőtt, hogy Niczuly Rajmund kölcsönben a Foksányi CSM csapatánál folytatja az idény hátralévő részében. A 19 éves hálóőr a Sepsi OSK színeiben még egyszer sem védett tétmeccsen, új klubja pedig 15 fordulót követően a második helyen áll a labdarúgó 3. Liga 2-es csoportjában.

A harmadosztályban egyelőre szünetelnek még a csapatok, három forduló maradt vissza az alapszakaszból, a foksányi gárda négy ponttal van lemaradva a Metalul Buzău mögött. Niczulynak lesz ideje beilleszkedni a klubba, ugyanis március 9-én lesz a következő tétmeccs, a CS Sporting Lieşti otthonában.

Sebestyén Ervin

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük