Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A közösségért tennének

A közösségért tennének Kovászna megye

Egy település életében elengedhetetlen az aktív közösségi élet – ennek megtervezésére és gyakorlására gyűltek össze a tenni akaró nők és férfiak június 13-án, csütörtökön a sepsibükszádi kultúrotthonban. A találkozó alkalmával ezzel a céllal megalakították az RMDSZ sepsibükszádi nőszervezetét.

Az eseményen az egybegyűlteket Bács Márton Csaba polgármester köszöntötte, majd Ájgel Ágnes, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének elnöke beszélt. Bemutatta a háromszéki nőszervezet elmúlt ötéves tevékenységét, kiemelve, hogy a női közösség egy alternatív iskola, hiszen emberek, történetek által lehet fejlődni. „Olyan hely, ahol megtapasztalhatjuk, hogy nem vagyunk egyedül a gondolatainkkal. Sokat adhat lelkileg, kapcsolatépítés szempontjából. Hitet és energiát tudunk adni egymásnak, inspirálhatjuk, motiválhatjuk egymást. Közösségi programokat szervezünk, élményt igyekszünk adni. Ez a célunk a bükszádi nőszervezet alakításával is.”

A rendezvényen fellépő helyi iskolások szavalatai és énekei is arra adtak bizonyságot, hogy van fiatal emberanyag a településen, van szándék és akarat a legkisebbekben is.

(RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének sajtóirodája)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások