Felhívás!

Új darab a diákszínjátszóktól

Új darab a diákszínjátszóktól

Június 26-án 19 órakor a kovásznai művelődési központban mutatja be legújabb előadását a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad (KCSSD). A közönség Karinthy Frigyes: A cirkusz című novella alapján készült színdarabot láthatja Molnár János rendezésében.

Hirdetés
Hirdetés

Molnár Jánostól, a KCSSD vezetőjétől megtudtuk: a darab premierje már lezajlott Sepsiszentgyörgyön, ahol ugyan az előadott színműveket nem rangsorolták versenyszerűen, de a visszajelzések elégedettségre adnak okot. A színdarabban Csősz Csongor, Szász Mihály, Molnár Gergely, Szabó Alpár, Gábor Botond- Norbert, Kiss Balázs, Szabó Kamilla, Moldovai Dóra, Szigyártó Anita, Földes Karola, Molnár Júlia- Anna és Horváth- Sinka Csaba szerepel, technikus: Deák Zsolt.
Érdemes megemlíteni, hogy a ballagást követően kissé megapadt a diákszínjátszók száma, ugyanis 8 színészük végzett, és két 11. osztályos, akik orvosira mennek, tanulásra hivatkozva nem folytatják a diákszínjátszást, így 13 tagot számlál a jelenlegi csapat, amit a későbbiekben felvételivel terveznek bővíteni. A cirkusz című darabbal több fellépést terveznek, a kovásznai előadás mellett az anyaországban, valamint a Partiumi Diákszínjátszó Fesztiválon is fellépnek. <<

Hozzászólások