Felhívás!

Javítják a mellékutcákat

Javítják a mellékutcákat

Kovászna önkormányzata idén is odafigyel az utak rendbetételére: nemsokára befejezik a Kovászna–Kommandó útszakasz javítását, emellett zajlik munka a makadámmal borított mellékutcákban is, amit majd a mezei utak karbantartása követ.

Hirdetés
Hirdetés

Jeszenovics Róbert Károly alpolgármester elmondta: a napokban megtörténik a kommandói útszakasz rendbetétele. Többek közt útgyaluznak, törtkövet szórnak, illetve – hogy az út állapotának minőségét megőrizzék – vízelvezető sáncokat is ásnak. Ezt a munkálatot Kovászna Megye Tanácsa finanszírozta, két-három napon belül végeznek vele.
Ezzel párhuzamosan zajlik a Kovásznán levő, törtkővel borított mellékutcák feljavítása, melyet a kommandóihoz hasonló módon végeznek. Ez utóbbi munkálatot a város önerőből végezteti. A város mellékutcáinak rendbetételét követően a mezei utak karbantartása következik. Az elöljáró reméli, az időjárás kedvezni fog a munkálatnak, ugyanis az esőzések miatt többször már fennakadtak az útjavítással, ezért az esetleges késésért a lakók megértését kéri. <<

Hozzászólások