Felhívás!

RÖVIDEN

RÖVIDEN

Gyereknapot tartottak

Június 5-én, Pünkösd hétfőn első alkalommal tartottak gyereknapot a bodoki kicsiknek a helyi sportpályán. A Sepsibodoki Református Egyházközség és a Mesekunyhó szervezőcsapata igazi játszóteret alakított ki a hagyományos népi gyermekjátékokból. A rendezvény sikerességét bizonyítja az a nagyszámú gyerekcsapat, amely felhőtlen jókedvvel töltött el egy tartalmas délutánt. A hagyományteremtő szándékkal megszervezett eseményen a kicsik kipróbálhatták többek között a kosárdobálót, a diótörőt, de volt sétapark, akadályverseny és aszfaltrajzolás is.

Utat javítanak

Zalánban megkezdték a központon át vezető 1 km útszakasz aszfaltozási munkálatait, a felszedett kavicsból javítják a mellékutcákat. A tervek szerint augusztus végére befejezik.

Tarcali kirándulás

Június 24-én a bodoki néptánccsoport tagjai tarcali kiránduláson vesznek részt, és fellépnek az anyaországi településen szervezett rendezvényen.

A XIV. Bodoki Napok programja

Pénteken, július 7-én 11 órakor díjhajtás és bemutatás. Szombaton, július 8-án 11 órakor felvonul a Kézdivásárhelyi Tanulók Klubja fúvószenekara és mazsorettcsoportja, 12 órától pályaavató ünnepség, 12.30-tól maraton-hajtás, 17 óra: a Magyarországi Tarcal testvértelepülés tanulóinak műsora, a bodoki Veresbegy néptánccsoport, a bodoki óvodások és a 3. osztályos tanulók műsora, 19 óra: a Fenyőcske néptáncegyüttes műsora, 20 óra: a marosvásárhelyi Defender pop-rock koncertje. Vasárnap, július 10-én 11 órakor akadályhajtás és díjazás, 15 órától Pászka Lehel lovasíjász bemutatója, 19 órától a sepsiszentgyörgyi Retro-Roll koncertje, 21 óra: Titán-koncert, 23 óra: tűzijáték.

Hozzászólások