Felhívás!

Nincsenek egyedül

Nincsenek egyedül

Nemrég a zágoni Mikes Kelemen-iskola, a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceum, valamint Dancs Adorján kovásznai vállalkozó is gazdag adománnyal lepte meg a fürdővárosi Boldog Apor Gyermekvédelmi Központ lakóit.

Kolozsi István otthonvezető lapunknak örömmel újságolta, hogy a közelmúltban a Kőrösi Csoma Sándor Líceumtól rizstejet, valamint iskolatáskákat kaptak. Ezt követően pedig a zágoni Mikes Kelemen-iskola diákjai a többéves hagyománynak megfelelően élelmiszert gyűjtöttek a községben, amit át is adtak az otthon lakóinak. Dancs Adorján kovásznai vállalkozó idén is disznót a mészárosok és az ott lakók közreműködésével.

Hirdetés
Hirdetés

Kolozsi István ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik segítik az otthon fennmaradását. Az intézményvezetőtől megtudtuk, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány égisze alatt működő intézményben 49 gyerek lakik, akikkel 6 felnőtt foglalkozik. A lakók december 13-án tartanak adventi vásárt a helyi művelődési házban, míg december 14-én az otthon zenekara, a Sicton Csíkszeredában, egy jótékonysági koncerten tart előadást.

Hozzászólások