Felhívás!

Épül, szépül, kiegészül

Épül, szépül, kiegészül

Mint arról nemrég beszámoltunk, útjavítások, parkolóhelyek festése, kialakítása zajlik mostanában Kovásznán. Nemrég a Ștefan cel Mare utcában is elkezdték a munkálatokat: újjáélesztett parkolóhelyek, felújított járda áll majd a lakók rendelkezésére.

– Elkezdtük egy újabb parkoló felújítását a Ștefan cel Mare utcában, pontosabban az internátus szomszédságában. A tömbházak előtti járdákat is felújítjuk, hiszen azokon is meglátszott már az idő múlása, eléggé rossz állapotban voltak – tájékoztatott Jeszenovics Róbert Károly alpolgármester.

A városháza munkatársai jelenleg a szegélyköveket cserélik, ahol szükséges, ott alapoznak, tömörítenek, aztán, ahogy a héten kezdődő közbeszerzés lezárul, következhet az aszfaltréteg leöntése, majd a parkolóhelyek kijelölése.

– Nagyjából 1100 négyzetméteres parkolóról és járdafelületről van szó. Jelenleg is parkolóként használják az ott lakók, viszont nagyon rossz állapotban van – tette hozzá az elöljáró.

Kiemelte, a zöldövezeteket sem hanyagolják, ahol szükséges, kiegészítik. Ezeket a parkolóhelyeket, ahogyan az eddig felújítottakat és kialakítottakat, ősszel fogják licit útján odaítélni a lakóknak. 

Hozzászólások