Felhívás!

Egy nap csak a nőkért

Egy nap csak a nőkért

„Mi a nő nekünk? Az egész világ maga, a szüntelen változás, (…) soha nem enged el, ő a fény, a meleg és minden, ami jó, semmihez sem fogható és semmivel sem pótolható.” Többek között Szalai Pál ezen gondolataival köszöntötték a község nyugdíjas asszonyait március 8-án, a bodoki kultúrotthonban.

A helyi önkormányzat immár tizedik alkalommal szervezett nőnapi rendezvényt, ahol idén is több mint 150 bodoki, oltszemi és zaláni asszony vett részt. A bodoki Henter Károly Általános Iskola IV. osztályos diákjai zenés–verses összeállítással kedveskedtek az egybegyűlteknek, majd a Zöld Fenyő Néptáncegyüttes csíki, székelyföldi és marosszéki táncokkal, a bodoki Sinka Kriszta pedig népdalcsokorral ajándékozta meg az ünnepelteket.

Fodor István polgármester köszöntőjében kiemelte, jó érzés látni, hogy a község nyugdíjas asszonyai elfogadják a meghívásunkat, és évről évre ilyen szép számban összegyűlnek. „Március 8-a jó alkalom arra, hogy örömet szerezzünk a nőknek, hogy találkozzanak és kellemesen eltöltsenek egy délutánt” – hangsúlyozta.

 

Hozzászólások