Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A 2019-es karácsony színe a kék

A 2019-es karácsony színe a kék Életmód

Persze a karácsony hagyományos színei, a piros, a zöld, az arany és az ezüst sosem megy ki a divatból, de minden évben akad egy-egy szín, ami felpróbálja venni velük a versenyt. Próbálkozott már a mályva, a türkiz, de a hófehér is, idén pedig a fenséges kéken van a sor. Úgyhogy, ha igazán trendi akarsz lenni, akkor szerezz be minél több ilyen színű karácsonyi díszt!

Hirdetés
Hirdetés

Ha nem is szereted kifejezetten a kék színt, akkor se szomorkodj, hiszen a kék minden árnyalatát bátran használhatod, a hideg sötétkéktől kezdve a türkizkéken át, a lágy világoskékig. Azért is nagyon jó hír ez, mert nemcsak keverheted a különböző árnylatokat, de így a legtöbb karácsonyi színnel is könnyedén kombinálhatod őket. 

Minden árnyalat más-más színnel harmonizál igazán. Ahogy fent írtuk, akár egymással is vegyítheted őket. A sötétkék szinte az összes karácsnyi színnel jól mutat, az arannyal, a pirossal és a zölddel, így, ha ilyenből van sok a tavalyi évekről, akkor elég, ha vásárolsz pár kék dolgot, és feldobod a fád díszítését. A világoskék a fehérrel és az ezüsttel mutat nagyon jól, de ezzel a két színnel minden egyéb kék kombinálható. A türkiz pedig az arannyal tud igazán különleges kombinációs alkotni.

Ha nem sikerült megoldanod a kék díszek beszerzését, még akkor is bekékítheted a karácsonyt. Csomagold be kék papírba az ajándékokat, vagy ezüstbe és használj kék masnit, ez is fel fogja dobni a hangulatot. Esetleg használj kék szalvétát az ünnepi terítékhez, hidd el, egy sötétkék szalvéta nagyon elegánsan fog matatni.

(otthon.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. december 10., 20:54
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Ki az a hülye aki bedőll pár sor után! Emlékszem 1ik évben fekete volt! Mi lenne ha jövőre én javasolnék szürke ragasztószalaggal felerősített banánokat!